Verder langs de weg : Tamera Alexander, 9789051947052

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Verder langs de weg

Roman

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Als Dr. Molly Whitcomb, hoogleraar Romaanse talen, in Colorado uit de trein stapt, neemt ze een besluit dat ingaat tegen alles waar ze voor staat.
415 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947052

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Als Dr. Molly Whitcomb, hoogleraar Romaanse talen, in Colorado uit de trein stapt, neemt ze een besluit dat ingaat tegen alles waar ze voor staat. Toch is het de enige mogelijkheid om iets terug te ontvangen van alles wat ze verloren heeft.


Sheriff James McPherson vergist zich bijna nooit in mensen. Hij heeft het gevoel dat professor Whitcomb iets verbergt, maar hij weet niet wat het is. Als hij achter haar geheim komt, staat zijn eigen reputatie op het spel. En als hij langzamerhand een beeld krijgt van Molly Whitcombs herwonnen leven, vormt dat een serieuze bedreiging voor zijn baan, voor de rust in Timber Ridge, en voor wat hij altijd zelf als waarheid had aangenomen.


Tamera Alexander is een succesvol schrijfster in de Verenigde Staten, én in Nederland. Van haar boeken verschijnt hier ook herdruk na herdruk.


Uit de pers:
...een wonderbaarlijk verhaal. De hoofdrolspelers zijn meer dan woorden op papier: ze worden werkelijke personen. Romantic Times

'Uit de verte' vond ik een verdienstelijk boek. Fans van romantische Amerikaanse verhalen zullen het niet willen missen. Violet Nesdoly, BlogCritics.org

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Verder langs de weg

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!