Van zeldzame schoonheid : Tamera Alexander, 9789051947083

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Van zeldzame schoonheid

Roman

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Belmont-reeks, deel 2


Eleanor Braddock is een eenvoudige, praktische vrouw. Ze weet dat ze nooit zal trouwen, maar als een stervende soldaat haar iets toefluistert, gelooft ze dat haar leven nog steeds zinvol kan zijn, en ze besluit om zijn weduwe op te zoeken.
524 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947083

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Belmont-reeks, deel 2


Eleanor Braddock is een eenvoudige, praktische vrouw. Ze weet dat ze nooit zal trouwen, maar als een stervende soldaat haar iets toefluistert, gelooft ze dat haar leven nog steeds zinvol kan zijn, en ze besluit om zijn weduwe op te zoeken. Verarmd en vol zorg voor haar zieke vader, arriveert Eleanor bij Belmont Mansion, het huis van haar tante, Adelicia Acklen, de rijkste vrouw in Amerika - en misschien ook wel de meest veeleisende. Adelicia wil met alle geweld een echtgenoot voor haar nicht vinden, maar Eleanor wordt op een heel ander pad geleid: het bouwen van een huis voor behoeftige weduwen en vaderloze kinderen uit de Burgeroorlog.


Aartshertog Marcus Gottfried is vanuit Oostenrijk naar Nashville gekomen op zoek naar een leven dat hij zelf kan bepalen. Hij verzwijgt zijn adellijke achtergrond en wil zijn passie voor de natuur combineren met vakkundigheid op het terrein van de architectuur. Maar zijn plannen om natuurlijke schoonheid te integreren in de bouw van het Tehuis voor weduwen en wezen gaan in tegen de wensen van Eleanor. Toch doen de gezamenlijke voorbereidingen voor het tehuis hen naar elkaar toe groeien en er ontluikt een liefde die geen van beiden had verwacht.


Maar Marcus is niet de man die Adelicia heeft gekozen voor Eleanor, en zelfs als hij dat was, is er iemand die op het punt staat om al zijn geheimen te onthullen.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Van zeldzame schoonheid

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!