Uit de verte : T. Alexander, 9789051944013

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

T. Alexander

Uit de verte

Wat gebeurt er wanneer de uitkomst van je droom niet is geworden wat je je had voorgesteld, en wanneer het geheim dat je je leven lang wist te bewaren bekend raakt? Vastbesloten om een beroemde nieuwsfotograaf te worden reist Elizabeth Westbrook af naar het Colorado Territorium.
Paperback | 462 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2010

ISBN: 9789051944013

Uitverkocht.

€ 10,00

Omschrijving

Details

Wat gebeurt er wanneer de uitkomst van je droom niet is geworden wat je je had voorgesteld, en wanneer het geheim dat je je leven lang wist te bewaren bekend raakt?

Vastbesloten om een beroemde nieuwsfotograaf te worden reist Elizabeth Westbrook af naar het Colorado Territorium. Ze wil de grootsheid van de bergen vastleggen in de omgeving van het afgelegen Timber Ridge. Ook hoopt ze dat de koele, droge lucht en de warmwaterbronnen van Colorado haar vreemde ziekte zullen genezen.

Daniel Ranslett, getraumatiseerd thuisgekomen uit de burgeroorlog, zal alles doen om zijn land en zijn eenzaamheid te beschermen. Als een fotografe een opname maakt die de oplossing van een moord lijkt te geven brengt dat haar in levensgevaar. Daniel voelt zich geroepen om een oude schuld te vereffenen. Maar te koste van welke geheimen zal hij zijn woord kunnen houden?

Gedwongen om samen op een hachelijke tocht te ondernemen raken de levens van Daniel en Elizabeth met elkaar verbonden op een manier die ze zich niet hadden kunnen indenken.

Tamera Alexander is schreef eerder de serie boeken Ontvlamd, Onthuld, Onthouden (Fountain Creek Kronieken) en De erfenis, en na Uit de verte nog een hele serie prachtige romans.

Uit de Verte kreeg in 2009 de Christy Award voor beste historische roman.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Uit de verte

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!