Tim Keller

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Collin Hansen

Tim Keller

Zijn geestelijke en intellectuele vorming

Miljoenen mensen hebben zijn boeken gelezen en naar zijn preken geluisterd. Maar welke mensen en welke gebeurtenissen hebben het denken en de geestelijke groei van Tim Keller zelf gevormd?
Hardback | 304 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2023

ISBN: 9789051946161

Leverbaar

€ 29,99

Omschrijving

Details

Miljoenen mensen over de hele wereld hebben de boeken van Tim Keller gelezen en zijn preken beluisterd. In Tim Keller. Zijn geestelijke en intellectuele vorming laat Collin Hansen je meekijken achter de schermen van Kellers evangeliebediening bij Redeemer Presbyterian Church in New York.
Aan de hand van Kellers boeken en exclusieve interviews met Tim en Kathy, hun familieleden, vrienden en collega’s biedt Hansen een ongekend inzicht in een van de invloedrijkste kerkleiders van de 21e eeuw. Je ontmoet de mensen en de boeken die hem geestelijk en intellectueel hebben gevormd. Via het gezin waarin Keller is opgegroeid, het studentenwerk, de universiteiten waar hij heeft gestudeerd en zijn eerste gemeente in Hopewell waar hij leerde preken, kom je uit in de stad die hem de internationale bekendheid bracht die hij nooit heeft gewild.

Collin Hansen is hoofdredacteur van de website The Gospel Coalition en auteur van tal van boeken, onder andere Herontdekking. Waarom zou ik naar de kerk gaan? (met Jonathan Leeman).

‘Ik kon dit boek gewoonweg niet wegleggen.’ – James Eglinton

‘Ik hoop dat deze inspirerende biografie van dit begenadigde, begaafde, bescheiden, belezen en bevlogen kind van God nog velen tot Jezus zal brengen.’ – Arie de Rover

‘Een genot voor iedereen die de persoon en het werk van Tim Keller van binnenuit wil begrijpen en daarvan wil leren voor de verkondiging van het Evangelie in de Nederlandse context.’ – William den Boer

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Tim Keller

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!