Spectaculaire zonden : John Piper, 9789051944419

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

John Piper

Spectaculaire zonden

en hun wereldwijde betekenis voor de verheerlijking van Christus

'Laat God de ellende maar gebeuren?' 'Waar is zijn machtige hand?' En wat hebben de verschrikkingen en rampen die in de Bijbel beschreven worden te maken met het dagelijks leven van christen? Hoewel God niet op alle vragen over zonde en lijden een antwoord heeft gegeven, geeft zijn Woord wel duidelijkheid als het gaat om 'spectaculaire' zonden en de gruwelijke tragedies van het leven.
Paperback | 128 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2013

ISBN: 9789051944419

Uitverkocht.

€ 10,00

Omschrijving

Details

'Laat God de ellende maar gebeuren?' 'Waar is zijn machtige hand?' En wat hebben de verschrikkingen en rampen die in de Bijbel beschreven worden te maken met het dagelijks leven van christen? Hoewel God niet op alle vragen over zonde en lijden een antwoord heeft gegeven, geeft zijn Woord wel duidelijkheid als het gaat om 'spectaculaire' zonden en de gruwelijke tragedies van het leven. Hij laat zien waarom die dingen gebeurd zijn en gebeuren, en wat ze iedereen persoonlijk te zeggen hebben. John Piper laat in dit boekje zien dat de heerschappij van God en de almacht van Jezus Christus zich ook uitstrekken over het kwaad en de ellende.

Als het gaat over de Holocaust en andere verschrikkingen, nemen velen van ons aan dat Gods handen gebonden zijn, en dat Hij met zijn rug tegen de muur staat. John Piper laat vanuit de Bijbel een ander beeld zien, dat je hart zal versterken, je geloof ondersteunen en je begrip van de grootheid van Gods alleenheerschappij zal verdiepen. Joni Eareckson Tada

John Piper is predikant van de Bethlehem Baptist Church in Minneapolis. Hij schreef talloze boeken, waaronder Verlangen naar God, De vreugde van God en Gebruik je verstand.

Dit boek kreeg in de Verenigde Staten de Christy Award.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Spectaculaire zonden

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!