Routekaart voor geestelijke vorming : Robert Mulholland, 9789051945966

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Robert Mulholland

Routekaart voor geestelijke vorming

In Routekaart voor geestelijke vorming helpt Mulholland christenen, nieuw en oud, om te zien hoe ze gaandeweg steeds meer op Christus kunnen gaan lijken. Iedereen is anders en daarom is het belangrijk te ontdekken welke geestelijke oefeningen passen bij jouw persoonlijkheid.
Paperback | 224 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2021

ISBN: 9789051945966

Leverbaar

€ 22,50

Omschrijving

Details

In Routekaart voor geestelijke vorming helpt Mulholland christenen, nieuw en oud, om te zien hoe ze gaandeweg steeds meer op Christus kunnen gaan lijken. Iedereen is anders en daarom is het belangrijk te ontdekken welke geestelijke oefeningen passen bij jouw persoonlijkheid. We gaan de weg echter niet alleen. Mulholland laat zien dat we elkaar nodig hebben onderweg om elkaars schaduwkanten te verbeteren.


Deze routekaart voor geestelijke vorming is voluit Bijbels en nuchter. Mulhollands boek is een prachtig hulpmiddel voor christenen in elk stadium van hun reis.


Ruth Haley Barton schreef bij dit boek geestelijke oefeningen en een studiegids, om leiding te geven aan individuen en groepen.


Een juweeltje... Als je tijd hebt om maar één boek over geestelijke vorming te lezen, is dit een goede kandidaat. (Christian Counseling Today)


Christelijke spiritualiteit is een levensreis, met God en jezelf en ten dienste van andere mensen. Eindelijk is dit prachtige boek beschikbaar voor alle Nederlandstalige christenen. (Prof. dr. Patrick Nullens, pastor theologie
en onderwijs VEZ)


Robert Mulholland (1936-2015) was professor Nieuwe Testament aan het Asbury Theological Seminary en schrijver. In zijn lange academische carrière doceerde hij wereldwijd aan een groot aantal universiteiten en seminaries.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Routekaart voor geestelijke vorming

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!