Rechters - om te lezen, te leren, te leiden : Tim Keller, 9789051944969

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Rechters - om te lezen, te leren, te leiden

Tim Keller schrijft over het boek Rechters:
'Rechters heeft maar één held: God. Als we het lezen als een verslag van zijn werk in de geschiedenis, komt het tot leven.
Paperback | 192 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2015

ISBN: 9789051944969

Leverbaar

€ 19,95

Omschrijving

Details

Tim Keller schrijft over het boek Rechters:
'Rechters heeft maar één held: God. Als we het lezen als een verslag van zijn werk in de geschiedenis, komt het tot leven. Het is geen gemakkelijk boek. Maar het gaat wel over wezenlijke dingen, juist in de huidige tijd van groot belang.'
Hij laat in dit boek zien hoe je betekenis van het boek Rechters kunt vatten, en hoe de kern van de Bijbelse boodschap in dit boek harten en levens kan raken.

Dit is een nieuwe Bijbelverklaring, waarin Tim Keller nauwkeurige lezing van de tekst samenvoegt met heldere uitleg en verrassende inzichten. Deze studie kan gebruikt worden door Bijbelleraren, voor kringen en groepen, en ook voor dagelijks persoonlijk gebruik. Keller heeft als geen ander de gave om de waarheid van de Bijbel toe te passen op de wereld van vandaag. Elk hoofdstuk eindigt met een aantal vragen ter overdenking en bespreking.

Tegelijk verschijnt een afzonderlijke studiegids voor Bijbelkringen: Rechters - gespreksgids.
Deze bevat zes hoofdstukken en kan ook gebruikt worden voor persoonlijke meditatie en stille tijd of voor kringen en Bijbelstudiegroepen. Dit boekje is apart verkrijgbaar.

Tim Keller (1950) is opgeleid aan Gordon-Conwell Theological Seminary en aan Westminster Theological Seminary. Nu is hij predikant van Redeemer Presbyterian Church in New York.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Rechters - om te lezen, te leren, te leiden

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!