Preken : Tim Keller, 9789051947298

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Preken

Geloof overbrengen in een sceptische tijd

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Tim Keller heeft in de loop der jaren bewezen dat hij bij uitstek deskundig is als het gaat om het overbrengen van het christelijk geloof, of het nu vanaf de kansel is of bij een kop koffie in een persoonlijk gesprek. De meeste christenen - inclusief geestelijk leiders - hebben er moeite mee om zo over hun geloof te spreken dat de kracht van de blijde boodschap erin doorklinkt.
304 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947298

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Tim Keller heeft in de loop der jaren bewezen dat hij bij uitstek deskundig is als het gaat om het overbrengen van het christelijk geloof, of het nu vanaf de kansel is of bij een kop koffie in een persoonlijk gesprek.
De meeste christenen - inclusief geestelijk leiders - hebben er moeite mee om zo over hun geloof te spreken dat de kracht van de blijde boodschap erin doorklinkt. Tim Keller staat bekend om zijn verhelderende, nuchtere preken en toespraken, die de mensen helpen om zichzelf te leren kennen, Jezus te ontmoeten, en naar Gods woord te leven.

Dit boek is een toegankelijk geschreven gids, niet alleen voor dominees, maar voor iedereen die wil leren om de boodschap van genade met meer betrokkenheid, hartstocht en mededogen over te brengen.

Enkele reacties op dit boek:

Als Tim Keller iets schrijft over preken, kun je er maar beter even voor gaan zitten. (...) ik kan maar één ding zeggen: neem en lees zelf. Van harte aanbevolen!
Ds. Wilbert Dekker in Confessioneel

Als je 'tussen de regels' wilt kijken en net 'onder de oppervlakte' van onze huidige cultuur en maatschappij... dat wil zeggen, als je een of andere christelijke leider bent, of leraar, schrijver, blogger, opiniemaker, politicus, kunstenaar, of je werkt in de media of met studenten, als jeugdleider bent of ouder, in het christelijk onderwijs zit of ergens geestelijk leiding geeft of hoe dan ook iemand bent met invloed... dan zal dit boek buitengewoon leerzaam voor je zijn.
Byron Borger

Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verschenen van hem een groot aantal titels, waaronder de bestsellers 'In alle redelijkheid' en 'De vrijgevige God'.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Preken

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!