Romeinen : Tom Wright, 9789051943177

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tom Wright

Romeinen voor iedereen / deel 2

Hoofdstuk 9-16

In Engeland verschijnt al een aantal jaren een zeer toegankelijke uitleg van het Nieuwe Testament, geschreven door de bekende nieuw-testamenticus N.T. Wright.
Paperback | 240 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2011

ISBN: 9789051943177

Leverbaar

€ 17,95

Omschrijving

Details

In Engeland verschijnt al een aantal jaren een zeer toegankelijke uitleg van het Nieuwe Testament, geschreven door de bekende nieuw-testamenticus N.T. Wright. In deze bijbeluitleg, die in Engeland veel geroemd wordt en enorm populair is, is de tekst van de Nieuwe Bijbelvertaling opgenomen.

De bijbelverklaring van Wright onderscheidt zich van andere uitgaven met Bijbeluitleg door gebruik van eigentijdse voorbeelden, vlot taalgebruik en een zeer aantrekkelijke prijsstelling.

De allereerste keer dat iemand het woord nam en de mensen over Jezus vertelde was het meteen overduidelijk: deze boodschap is voor iedereen. Het was een grote dag - ook wel de geboortedag van de kerk genoemd. De wind van Gods Geest was dwars door zijn volgelingen heen gewaaid en had hen vervuld met een nieuwe vreugde en een gevoel van Gods aanwezigheid en kracht. Hun leider, Petrus, had nog maar kort daarvoor als een baby gehuild omdat hij Jezus verloochend had. Maar nu stond hij daar en vertelde de mensen dat er iets gebeurd was dat de wereld zou veranderen. Wat God voor hem gedaan had, ging hij voor de hele wereld doen: nieuw leven, vergeving, nieuwe hoop en nieuwe kracht gingen opbloeien als voorjaarsbloemen na een lange winter.

'Voor u geldt deze belofte,' zei hij, 'evenals voor uw kinderen en voor allen die ver weg zijn.' Dus niet alleen voor die man of vrouw die naast je staat (voor die ook!). Maar voor iedereen. (Tom Wright)

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Romeinen voor iedereen / deel 2

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!