2 Korintiërs : Tom Wright, 9789051943191

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tom Wright

2 Korintiërs voor iedereen

met bijbelstudiegids

Paulus' tweede brief aan de gemeente te Korinte behandelt de betekenis van het kruis in het kader van persoonlijk lijden - het lijden van Paulus zelf, en dat van zijn lezers. In Galaten is hij boos, in Filippenzen vol vreugde, hier in 2 Korintiërs zien we zijn diepe verdriet, en de nog verse wonden van zijn eigen lijden.
Paperback | 224 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2016

ISBN: 9789051943191

Leverbaar

€ 17,95

Omschrijving

Details

Paulus' tweede brief aan de gemeente te Korinte behandelt de betekenis van het kruis in het kader van persoonlijk lijden - het lijden van Paulus zelf, en dat van zijn lezers. In Galaten is hij boos, in Filippenzen vol vreugde, hier in 2 Korintiërs zien we zijn diepe verdriet, en de nog verse wonden van zijn eigen lijden. Maar hij blijft naar dit alles kijken door de bril van het evangelie. Deze prachtige Bijbelstudies laten ons iets zien van de bijzondere troost die gelegen is in het lijden, sterven, en het opstandingsleven van Jezus, de Heer van de wereld.

Bij ieder hoofdstuk staat het betreffende Bijbelgedeelte in de Nieuwe Bijbelvertaling afgedrukt. Ook is achterin een Bijbelstudiegids opgenomen. Hiermee kan dit boek uitstekend dienst doen in gespreksgroepen en kringen.


ISBN 9789051943191

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: 2 Korintiërs voor iedereen

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!