Oog in oog : Samuel Wells, 9789051945775

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Samuel Wells

Oog in oog

Christus ontmoeten in vriend en vreemdeling

Voor een gesprek met een medemens die worstelt met ziekte, rouw of angsten bestaan geen gemakkelijke antwoorden, standaardremedies of slimme theologische reacties. Het bij iemand zijn, luisteren en reageren vraagt veel en je hebt er vaardigheden en wijsheid voor nodig die je niet uit eigen ervaring kent.
Paperback | 144 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2020

ISBN: 9789051945775

Leverbaar

€ 14,95

Omschrijving

Details

Voor een gesprek met een medemens die worstelt met ziekte, rouw of angsten bestaan geen gemakkelijke antwoorden, standaardremedies of slimme theologische reacties. Het bij iemand zijn, luisteren en reageren vraagt veel en je hebt er vaardigheden en wijsheid voor nodig die je niet uit eigen ervaring kent. Vaak voelen zorgverleners
dat ze meer ontvangen dan geven in zulke ontmoetingen. In twintig korte hoofdstukken overdenkt Samuel Wells de theologische en pastorale kanten van zulke ontmoetingen, die voor hem zowel enorm moeilijk als geweldig leerzaam waren. Zo geeft dit boek diepe praktische wijsheid en inzicht die iedere lezer rijker zal achterlaten.Wat een vreugde blijft het om Samuel Wells te lezen.
Prof.dr. Herman Paul, 'Reformatorisch Dagblad'Het is gewoon zo knap opgeschreven. Zo slim en toch zo eenvoudig. Je merkt aan alles dat Wells een geleerde is, die toch zijn hart heeft liggen bij het samenleven met mensen van de straat.
Wolter Huttinga, 'Trouw' over 'Wees niet bang'Samuel Wells (1965) is voorganger in de kerk van St. Martin-in-the-Fields in het centrum van Londen en gasthoogleraar christelijke ethiek aan King’s College London.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Oog in oog

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!