Onze Vader : Patrick Nullens, 9789051945928

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Patrick Nullens

Onze Vader

Hoop voor Gods wereld

In alle tijden hebben christenen het Onze Vader gebeden, zowel persoonlijk als samen met elkaar. Dit korte gebed is een van de kostbare geschenken van Jezus aan zijn leerlingen.
Paperback | 120 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2020

ISBN: 9789051945928

Leverbaar

€ 12,50

Omschrijving

Details

In alle tijden hebben christenen het Onze Vader gebeden, zowel persoonlijk als samen met elkaar. Dit korte gebed is een van de kostbare geschenken van Jezus aan zijn leerlingen. Het Onze Vader is een gebed van hoop voor deze wereld. Hoop die eerlijk ziet wat niet goed gaat en biddend zoekt naar een uitkomst. Hoop die geworteld is in geloof en vorm krijgt in vergeving en liefde.
In het Onze Vader zit de diepe theologie van Jezus vervat. In de vroege kerk heerste de overtuiging dat gebed altijd voorafgaat aan de leer. Dat wat we bidden is wat we geloven. Vanuit dit perspectief gaat de theoloog en pastor Patrick Nullens dieper in op de betekenis van het Onze Vader in de oorspronkelijke Joodse context, en op de betekenis voor de kerk vandaag. Het boek leent zich goed voor persoonlijke Bijbelstudie alsook voor groepsgesprekken.


Patrick Nullens (1964) is pastor theologie en onderwijs bij de Vrije Evangelisatie Zwolle. Daarnaast is hij hoogleraar theologie en ethiek aan de Evangelische Theologische Faculteit (Leuven) en bijzonder hoogleraar leiderschapsethiek en menswaardige economie aan de Universiteit voor Humanistiek (Utrecht).

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Onze Vader

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!