Ontmoetingen met Jezus : Tim Keller, 9789051947281

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Ontmoetingen met Jezus

Onverwachte antwoorden op grote levensvragen

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Wat is het doel van mijn leven? Wat is een goed leven?
184 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947281

Leverbaar

€ 6,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Wat is het doel van mijn leven? Wat is een goed leven? Waarom is er zoveel mis met de wereld? En wat kan ik daaraan doen?

Dit zijn een paar van de grote vragen waar iedereen voor gesteld wordt. En elke blijvende verandering in ons leven zal moeten beginnen met een nieuw antwoord op deze vragen.

Tijdens zijn leven op aarde veranderde Jezus het leven van iedereen die hij tegenkwam. Er gebeurde iets met hen, en Jezus' woorden gaven hen een geheel nieuw en verrassend zicht op hun levensvragen. Deze gesprekken met Jezus gaan precies ook over onze vragen en twijfels van nu.
Ontmoetingen met Jezus gaat over een aantal van zulke ontmoetingen - een twijfelende student, een religieuze leider, een verschoppeling, en Jezus' eigen moeder. Dit boek laat prachtig zien hoe het leven van Jezus ons een unieke mogelijkheid biedt om hem te ontmoeten, opnieuw of voor het eerst.

Tim Keller (1950) is senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verschenen van hem een groot aantal titels, waaronder de bestseller In alle redelijkheid - Christelijk geloof voor welwillende sceptici. Van dit boek zijn inmiddels meer dan 25.000 exemplaren verkocht.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Ontmoetingen met Jezus

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!