Onder water : Dani Pettrey, 9789051944617

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Dani Pettrey

Onder water

roman

'Onder water is een romantisch verhaal vol spanning dat je uit je slaap zal houden.'
Dee Henderson, schrijfster

Bailey Craig had zich vast voorgenomen om nooit meer naar Yancey, Alaska terug te keren. Ze had een verleden, en een slechte reputatie - en een plaats als Yancey vergeet dat niet.
Paperback | 320 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2015

ISBN: 9789051944617

Uitverkocht.

€ 7,95

Omschrijving

Details

'Onder water is een romantisch verhaal vol spanning dat je uit je slaap zal houden.'
Dee Henderson, schrijfster

Bailey Craig had zich vast voorgenomen om nooit meer naar Yancey, Alaska terug te keren. Ze had een verleden, en een slechte reputatie - en een plaats als Yancey vergeet dat niet. Ze kwam alleen maar terug om een geliefde te begraven, die in een vliegtuigongeluk was omgekomen. Maar dan komt er verdacht bewijsmateriaal tevoorschijn en Baileys eigen deskundigheid is van veel waarde voor het onderzoek.

Cole McKenna kan veel aan. Hij maakt de gevaarlijkste reddingsduiken en als er een moordenaar in de buurt rondloopt schrikt hij niet terug. Maar het opduiken van Bailey is een grotere uitdaging. Ze had zijn hart gebroken... maar ze lijkt niet meer op het meisje dat Yancey tien jaar geleden verliet. En hij is niet meer de jongen die ze achterliet.

In een race tegen de klok, terwijl het aantal slachtoffers toeneemt, moeten Bailey en Cole nauw samenwerken ondanks de beschadigingen uit hun verleden, totdat de waarheid over wat in de diepte verborgen ligt uiteindelijk boven water komt.

Uit de recensies:
Pettrey is een nieuwe schrijfster om in de gaten te houden. Aanbevolen voor de fans van Dee Handerson. Library Journal

Onder water zit vol actie en geheimen, en boeit de lezer vanaf de eerste scene... Pettrey weet gedurende het hele verhaal de spanning erin te houden. ForeWord Reviews


Dani Pettrey is getrouwd en home-schooling moeder. Ze is de schrijfster van de veelgeprezen serie 'Alaska-avonturen', waarvan Onder water het eerste deel is.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Onder water

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!