Namaakgoden : Tim Keller, 9789051943832

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Namaakgoden

de lege beloften van geld, sex en macht, en de enige werkelijke hoop

Succes, ware liefde en het leven dat je altijd gewild hebt. Velen van ons hebben al hun vertrouwen erop gezet, met het idee dat ze de sleutel tot geluk te pakken hadden.
Paperback | 184 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2021

ISBN: 9789051943832

Leverbaar

€ 19,95

Omschrijving

Details

Succes, ware liefde en het leven dat je altijd gewild hebt. Velen van ons hebben al hun vertrouwen erop gezet, met het idee dat ze de sleutel tot geluk te pakken hadden.

De recente economische crisis heeft een wrang nieuw licht op dit streven geworpen. In een paar maanden zijn voor miljoenen mensen rijkdom, huwelijk, carrière en een zeker pensioen verdwenen. Geen wonder dat velen zich verloren voelen, alleen, ontgoocheld en boos. Maar de waarheid is dat we van deze goede dingen namaakgoden gemaakt hebben - goden die ons niet kunnen geven wat we echt nodig hebben. Er is maar één God die onze verlangens volledig kan bevredigen - en het is nu het goede moment om Hem opnieuw te ontmoeten, of voor het eerst.

In Namaakgoden bevestigt Tim Keller met een krachtige boodschap zijn reputatie als kritisch denker en pastor. Het boek komt op een cruciaal moment - voor zowel gelovigen als sceptici.

Tim Keller is stichter en predikant van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen van hem In alle redelijkheid (2008, 7e druk 2009) en De vrijgevige God (1e t/m 3e druk 2009).

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Namaakgoden

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!