Maskers af! : Emily P. Freeman, 9789051945256

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Emily P. Freeman

Maskers af!

bevrijding van een krampachtige manier van leven

Een geweldig boek voor perfectionisten die moeten leren loslaten. Als er één plek is waar we geen maskers hoeven te dragen, dan is dat in de kerk, en bij Christus.
Paperback | 240 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2016

ISBN: 9789051945256

Leverbaar

€ 16,95

Omschrijving

Details

Een geweldig boek voor perfectionisten die moeten leren loslaten.

Als er één plek is waar we geen maskers hoeven te dragen, dan is dat in de kerk, en bij Christus. Maar o, wat is het moeilijk om ze inderdaad af te doen.
We zijn zo graag de modelechtgenote, de modelmoeder, de modeldochter. Maar 's avonds in bed vragen we ons af hoe het nu verder moet, en of dit het nu is. Is er dan niemand die ons echt begrijpt?
Ja. God kent ons, en toch heeft hij ons lief. Met alles wat ons bij de handen afbreekt mogen we bij zijn liefde schuilen. Emily Freeman moedigt ons aan om van onze onmogelijk hoge verwachtingen van onszelf te vluchten naar de onbegrijpelijke liefde van Jezus.

Emily Freeman is uitzonderlijk: voluit Bijbels, poëtisch, glashelder, ze blijft je bij. Haar bevrijdende woorden in dit boek geven 'keurige meisjes' de sleutels die ze nodig hebben om hun vleugels uit te slaan en op te stijgen - naar het hart van God. (Ann Voskamp, auteur van Duizendmaal dank)

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Maskers af!

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!