Leef dicht bij God : Samuel Wells, 9789051945768

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Samuel Wells

Leef dicht bij God

Wells in zijn woord vooraf: Dit is geen dik boek. Toch is het een boek dat je waarschijnlijk niet zomaar even uitleest.
Paperback | 96 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2020

ISBN: 9789051945768

Leverbaar

€ 12,50

Omschrijving

Details

Wells in zijn woord vooraf: Dit is geen dik boek. Toch is het een boek dat je waarschijnlijk niet zomaar even uitleest. Het is bedoeld om erover na te denken, om het per hoofdstuk te proeven en te verwerken. Ik hoop dat
lezers die niet gewend zijn om ongegeneerde adviezen te krijgen zoals ik ze hier geef, vrijwel meteen doorhebben dat ik voortdurend ook en vooral tegen mezelf spreek. Het is een uitnodiging tot een manier van zijn, een manier om waarlijk levend te worden.

Aan de hand van regels uit een beroemd gedicht (‘Desiderata’ van
Max Ehrmann, 1927) schrijft Wells op heel directe wijze aansporingen om de lezer in beweging te brengen: ‘Wees nederig’, ‘wees dankbaar’, ‘doe je niet groter voor dan je bent’, ‘wees zachtmoedig’, ‘wees trouw’, ‘wees een zegen’, enzovoort. Een inspirerend boekje vol diepe wijsheden en bemoedigingen.

Dit kleine boek van Samuel Wells zal je reden geven om anders te gaan denken over jouw plaats in het heelal. Zijn raad om dicht bij God te leven sluit zowel de buren in als de sterrenstelsels daarboven.
Barbara Brown Taylor

Het is gewoon zo knap opgeschreven. Zo slim en toch zo eenvoudig. Je merkt aan alles dat Wells een geleerde is, die toch zijn hart heeft liggen bij het samenleven met mensen van de straat.
Wolter Huttinga, Trouw over Wees niet bang

Samuel Wells (1965) is voorganger in de kerk van St. Martin-in-the-Fields in het centrum van Londen en gasthoogleraar christelijke ethiek aan King’s College Londen.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Leef dicht bij God

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!