Kleuren van waarheid : Tamera Alexander, 9789051947359

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Kleuren van waarheid

Roman

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Een jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog is de Ierse Catriona op zoek naar haar broer Ryan, die als Ierse immigrant gedwongen werd om mee te vechten met het Zuiden. Wade Cunningham vocht juist in het leger aan de andere kant, tegen de slavernij, en is na de oorlog in dienst gekomen bij de geheime dienst om strijd te leveren tegen geldvervalsers.
484 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947359

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Een jaar na het einde van de Amerikaanse Burgeroorlog is de Ierse Catriona op zoek naar haar broer Ryan, die als Ierse immigrant gedwongen werd om mee te vechten met het Zuiden.

Wade Cunningham vocht juist in het leger aan de andere kant, tegen de slavernij, en is na de oorlog in dienst gekomen bij de geheime dienst om strijd te leveren tegen geldvervalsers.

De spanningen tussen voor- en tegenstanders van de slavernij zet ook de relatie tussen Catriona en Wade onder druk. Het wordt nog spannender als Catriona onder verdenking komt en Wade die verdenking moet onderzoeken.

Met veel oog voor historische details vertelt Alexander een meeslepend verhaal over waarheid, verraad en onwaarschijnlijke romantiek, dat tegelijk de vele schakeringen van Gods volmaakte verlossing laat zien.

Met warmte en liefde toont Tamera ons hoop en geloof aan het werk te midden van het lijden. (Lynn Austin)

Tamera Alexander schreef een groot aantal romans die allemaal in het Nederlands vertaald zijn. Ze stond op de bestsellerslijst van USA Today en werd dit jaar opgenomen in de 'Hall of Fame' van de Christy Awards, de belangrijkste christelijke boekenprijs in Amerika.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Kleuren van waarheid

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!