Jezus is... : Judah Smith, 9789051944723

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Judah Smith

Jezus is...

ontdek een nieuwe manier om mens te zijn

Jezus is... Ontdek een nieuwe manier om mens te zijn

Jezus is...
Paperback | 224 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2016

ISBN: 9789051944723

Leverbaar

€ 17,50

Omschrijving

Details

Jezus is...
Ontdek een nieuwe manier om mens te zijn

Jezus is... Hoe zou je die zin willen afmaken? Er staat een onderwerp en een werkwoord, maar wat komt er dan? Jouw antwoord kan licht werpen op de weg die je zult gaan in het leven.
In dit boek vult Judah Smith telkens weer bovenstaande zin in, waardoor hij meer en meer het karakter van Jezus laat zien. Hij schrijft als aan een vriend en maakt duidelijk hoe belangrijk de boodschap van Jezus is voor mensen van vandaag. Een boek voor nieuwe gelovigen, voor christenen van jongsaf aan, en ook voor louter nieuwsgierigen.
Met passie, humor en overtuiging laat Judah Smith zien dat Jezus leven is, dat Jezus genade is, en dat Jezus met de grootste zondaren bevriend wilde zijn, en dus ook met jou.
Ik heb dit boek geschreven om je te laten zien wie Jezus echt is en wat dat betekent voor jouw leven. Het is een weerspiegeling van een persoonlijke zoektocht die nu al een paar jaren aan de gang is, een reis die me van binnenuit heeft veranderd. Ik houd meer van Jezus dan ooit tevoren. Ik loop meer warm voor de evangelieprediking dan ooit tevoren.
Het is mijn gebed dat de liefde van Jezus je helemaal in bezit zal nemen, dat het je leven zal doortrekken en kleur zal geven aan je bestaan. Het is met niets te vergelijken.
Judah Smith is pastor van City Church in Seattle, Verenigde Staten, en is een veelgevraagd spreker voor conferenties.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Jezus is...

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!