In alle redelijkheid : Tim Keller, 9789051944631

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

In alle redelijkheid

gespreksgids : gesprekken over geloof en leven in zes sessies

Op deze DVD ontmoet Tim Keller een groep mensen en bespreekt met hen hun twijfels en bezwaren ten opzichte van het christendom. Met behulp van literatuur, filosofie, levenservaring en de Bijbel onderzoeken Keller en de gespreksgroep de waarheid van het christelijk geloof.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2013

ISBN: 9789051944631

Leverbaar

€ 9,95

Omschrijving

Details

Op deze DVD ontmoet Tim Keller een groep mensen en bespreekt met hen hun twijfels en bezwaren ten opzichte van het christendom. Met behulp van literatuur, filosofie, levenservaring en de Bijbel onderzoeken Keller en de gespreksgroep de waarheid van het christelijk geloof. Deze DVD kan, samen met de bijbehorende Gespreksgids (ISBN 9789051944624), helpen om bezwaren tegen het christelijk geloof onder ogen te zien en op een goede manier tegemoet te treden, zowel in groepsgesprekken als in persoonlijke gesprekken.

Tim Keller (1950) is voormalig predikant van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Er zijn inmiddels enkele tientallen boeken van zijn hand in het Nederlands verschenen, waaronder het al vele malen herdrukte In alle redelijkheid en het kleine juweel Bevrijd van je zelf. Verder verschenen van hem De vrijgevige God, alsmede boeken over gerechtigheid, het huwelijk en nog enkele andere titels. Zijn belangrijke boek Centrum-kerk verscheen in 2014.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: In alle redelijkheid

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!