Huwelijksdagboek : Tim Keller, 9789051945836

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Huwelijksdagboek

Een zegel op je hart

Van de bestseller 'Het huwelijk – Gods wijsheid over gevende liefde' zijn in Nederland tot nu toe meer dan 13.000 exemplaren verkocht. Dat boek gaat over de menselijke behoefte aan liefde en de uitdrukking daarvan in het huwelijk.
Hardback | 384 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2023

ISBN: 9789051945836

Leverbaar

€ 27,50

Omschrijving

Details

Van de bestseller 'Het huwelijk – Gods wijsheid over gevende liefde' zijn in Nederland tot nu toe meer dan 13.000 exemplaren verkocht. Dat boek gaat over de menselijke behoefte aan liefde en de uitdrukking daarvan in het huwelijk. Dit nieuwe dagboek sluit aan op 'Het huwelijk', en biedt echtparen een dagelijkse overdenking om Gods wijsheid te vinden in hun huwelijksleven. Elke dag bevat een Bijbeltekst of een citaat uit 'Het huwelijk', een commentaar van de Kellers, en suggesties voor gesprek en gebed.


Dit Huwelijksdagboek is een betrouwbare gids als het gaat om vriendschap, toewijding en discipelschap in de context van het huwelijk. Het helpt je om Gods wijsheid te verbinden met je huwelijk.


Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid en De vrijgevige God.
Kathy Keller studeerde theologie aan het Gordon-Conwell Theological Seminary. Ze schreef samen met Tim Het huwelijk, Psalmendagboek, en Spreukendagboek.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Huwelijksdagboek

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!