Hoe god koning werd : Tom Wright, 9789051944709

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tom Wright

Hoe god koning werd

het vergeten verhaal van de evangeliën

De kern van het evangelie herontdekt

Uit het Woord vooraf: In de kern van het christelijk geloof en de geloofspraktijk schuilt een fundamenteel probleem: we zijn allemaal vergeten waar het in de vier evangeliën om gaat. Ja ze gaan over Jezus, maar wat staat er precies in over Jezus?
Paperback | 288 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2015

ISBN: 9789051944709

Uitverkocht.

€ 24,95

Omschrijving

Details

De kern van het evangelie herontdekt

Uit het Woord vooraf: In de kern van het christelijk geloof en de geloofspraktijk schuilt een fundamenteel probleem: we zijn allemaal vergeten waar het in de vier evangeliën om gaat. Ja ze gaan over Jezus, maar wat staat er precies in over Jezus? Ja, ze gaan over het begin van het christendom, maar wat staat erin over die vreemde nieuwe beweging?

Tom Wright laat in dit nieuwe boek zien waarom het fundamenteel noodzakelijk is om de boodschap van de evangeliën opnieuw te doordenken en wat ze ons werkelijk willen vertellen: Dit is het verhaal van een nieuwe koning, een nieuw soort koning, een koning die alles heeft veranderd, en een koning die ons uitnodigt voor zijn nieuwe wereld.

N.T. (Tom) Wright (1948) is een vooraanstaande Britse nieuwtestamenticus. Hij is tevens voormalig bisschop van Durham in de Anglicaanse Kerk (2003-2010); in die periode was hij ook lid van het Britse Hogerhuis. Momenteel is hij als onderzoeker verbonden aan Wycliffe Hall in Oxford. Andere boeken van hem zijn Eenvoudig christelijk, Verrast door hoop, Goed leven en Gewoon Jezus. Verder schreef hij een prachtige serie met uitleg over het Nieuwe Testament, 'De Bijbel voor iedereen', die ook als complete set leverbaar is.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Hoe god koning werd

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!