Het hart als inzet : Tamera Alexander, 9789051944693

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Het hart als inzet

Belle Meade-reeks, deel 3


Sylas Rutledge, de nieuwe eigenaar van de Northeast Line Railroad, investeert alles wat hij heeft in deze onderneming. Deels omwille van de uitdaging, maar vooral om de naam van zijn vader te zuiveren.
Paperback | 448 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2018

ISBN: 9789051944693

Leverbaar

€ 21,00

Omschrijving

Details

Belle Meade-reeks, deel 3


Sylas Rutledge, de nieuwe eigenaar van de Northeast Line Railroad, investeert alles wat hij heeft in deze onderneming. Deels omwille van de uitdaging, maar vooral om de naam van zijn vader te zuiveren. Maar Sy heeft iemand nodig die hem helpt zijn weg te vinden in de gemeenschap van Nashville. Wanneer hij Alexandra Jamison ontmoet, besluit hij meteen dat hij zijn gids heeft gevonden. Alleen, hij ontdekt al snel dat het treinongeval waarvan zijn vader de schuld kreeg, de dood heeft veroorzaakt van Alexandra's verloofde, waardoor haar hart is gebroken.


Alexandra wijst een door haar vader gearrangeerd huwelijk af en volgt in plaats daarvan haar passie voor lesgeven aan de Fisk University, de eerste universiteit voor voormalige slaven in de VS. Maar haar familie en de betere kringen in Nashville keuren dit gedrag af, en al snel merkt ze dat ze door beide met de nek wordt aangekeken.
Door connecties met de familie Harding worden Alexandra en Sylas onverwachte bondgenoten. En ondanks haar eerste indruk, merkt Alexandra geleidelijk dat ze meer voor hem gaat voelen. Maar dat mag toch niet, wanneer haar hart niet vrij is?


Deze heerlijke roman bewijst waarom Tamera Alexander een van de meest geliefde auteurs van het genre is - en een van mijn favorieten. Lynn Austin


Tamera Alexander woont in Nashville (USA). Ze schreef een groot aantal boeken en won meermalen een Christy Award voor beste historische roman. Dit boek is het derde deel in de Bell Meade serie.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Het hart als inzet

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!