Handelingen voor iedereen : Tom Wright, 9789051943153

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tom Wright

Handelingen voor iedereen

Wright wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste hedendaagse theologen. Naast veel wetenschappelijke boeken en artikelen schreef hij ook de in Engeland erg populaire For Everyone reeks, een commentaar op het Nieuwe Testament.
Paperback
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2018

ISBN: 9789051943153

Leverbaar

€ 17,95

Omschrijving

Details

Wright wordt algemeen beschouwd als een van de belangrijkste hedendaagse theologen. Naast veel wetenschappelijke boeken en artikelen schreef hij ook de in Engeland erg populaire For Everyone reeks, een commentaar op het Nieuwe Testament. Deze toegankelijk geschreven serie verschijnt bij onze uitgeverij onder titel de 'Bijbel voor iedereen'. Inmiddels zijn er dertien delen in het Nederlands verschenen en staan voor 2018 de laatste zes gepland. De gespreksgidsen, die in het Engels afzonderlijk zijn gepubliceerd, worden in het Nederlands in de delen zelf achterin opgenomen.

Nicholas Thomas (Tom) Wright (1948) is nieuwtestamenticus. Hij was van 2003-2010 bisschop van Durham in de Church of England. Momenteel is hij hoogleraar aan de Universiteit van St. Andrews (Schotland).

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Handelingen voor iedereen

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!