Goede Vrijdag : Tom Wright, 9789051945478

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tom Wright

Goede Vrijdag

De dag dat de Revolutie begon

Waarom stierf Jezus? Tom Wright betoogt in dit nieuwe boek dat we met elkaar het revolutionaire karakter van het kruis zijn kwijtgeraakt.
Paperback | 448 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2018

ISBN: 9789051945478

Leverbaar

€ 24,95

Omschrijving

Details

Waarom stierf Jezus? Tom Wright betoogt in dit nieuwe boek dat we met elkaar het revolutionaire karakter van het kruis zijn kwijtgeraakt. Veel christenen denken dat het er bij de dood van Jezus om draait dat 'God mij redt van mijn zonden, zodat ik in de hemel kom'. Maar de schrijvers van het Nieuwe Testament hadden het over iets veel groters, iets veel explosievers. Iets dat mensenlevens hier en nu verandert. Paulus en de andere apostelen nodigen ons uit deelnemer te worden in een revolutionaire beweging die begon op een goede vrijdag op een heuvel vlak buiten Jeruzalem.

Over Tom Wright: Hij is de vruchtbaarste Bijbelgeleerde van deze generatie. Sommigen noemen hem de belangrijkste apologeet sinds C.S. Lewis. (Christianity Today)

N.T. (Tom) Wright (1948) is een vooraanstaande Britse nieuwtestamenticus. Hij is tevens voormalig bisschop van Durham in de Anglicaanse Kerk (2003-2010); in die periode was hij ook lid van het Britse Hogerhuis. Momenteel is hij als onderzoeker verbonden aan Wycliffe Hall in Oxford.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Goede Vrijdag

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!