Geroepen tot barmhartigheid : Tim Keller, 9789051945225

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Geroepen tot barmhartigheid

Bestsellerauteur Tim Keller over een actueel thema. Waarom zou iemand gevaar lopen, zijn schema omgooien, zijn banksaldo opgebruiken, en zich smerig maken om een gewonde man van een ander volk en andere sociale klasse te helpen?
Paperback | 256 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2017

ISBN: 9789051945225

Leverbaar

€ 17,50

Omschrijving

Details

Bestsellerauteur Tim Keller over een actueel thema.

Waarom zou iemand gevaar lopen, zijn schema omgooien, zijn banksaldo opgebruiken, en zich smerig maken om een gewonde man van een ander volk en andere sociale klasse te helpen? En waarom zou Jezus tegen ons zeggen: 'Doet u dan voortaan net zo.'
Dit is het eerste boek van Tim Keller. Het verscheen voor het eerst in 1989. 'Geroepen tot barmhartigheid' is een liefdevol, instructief en motiverend boek over barmhartigheid. Naast een grondige Bijbelse onderbouwing en inspiratie om met het thema aan de slag te gaan, levert het de lezer ook zeer praktische handvaten om met de kerk echt iets in onze eigen omgeving te gaan doen.
Al bijna dertig jaar weet dit boek christenen uit hun binnenkerkelijke comfortzone te halen. Dat is nog altijd nodig, voor ons allemaal.

Tim Keller (1950) was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City. Eerder verscheen een groot aantal titels van hem, waaronder de bestsellers 'In alle redelijkheid' en 'De vrijgevige God'.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Geroepen tot barmhartigheid

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!