Geloof dat maar : Arie van der Veer, 9789051944501

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Arie van der Veer

Geloof dat maar

bijbels dagboek

Ds. Arie van der Veer weet telkens weer veel mensen te raken met een authentiek verhaal zonder pretenties.
Hardback | 800 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2017

ISBN: 9789051944501

Leverbaar, houdt u rekening met een langere levertijd

€ 25,00

Omschrijving

Details

Ds. Arie van der Veer weet telkens weer veel mensen te raken met een authentiek verhaal zonder pretenties. Daardoor is hij verreweg de bekendste tv-dominee van Nederland.

Op veler verzoek heeft Arie van der Veer een prachtig nieuw Bijbels dagboek samengesteld. Hij heeft een heel ongedwongen en eigentijdse spreek- en schrijftaal, direct en op de man af. Deze stijl wordt door veel kijkers en lezers gewaardeerd.

Steeds weet hij in een paar zinnen de essentie van een bepaalde Bijbeltekst weer te geven, waarna hij een treffende toepassing noteert voor het dagelijks leven. Iedere afzonderlijke dagboektekst wordt afgesloten met een gebed of een suggestie ter verdere overdenking. In de samenstelling van het geheel is rekening gehouden met alle bijzondere momenten in het (kerkelijk) jaar.

Deze uitgave krijgt, afwijkend van zijn vorige dagboeken, een volledig nieuwe vormgeving: in full colour, met veel kleurenfoto's die als visuele meditaties 'gelezen' kunnen worden.

Er zijn speciale kindergebeden opgenomen. Ook is er een uitgebreid register voor het gebruik van Bijbelteksten bij bijzondere gelegenheden, pastorale bezoeken, weekopeningen, enz.
Met foto's van Karel van Doodewaerd en Kor Klaver.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Geloof dat maar

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!