Galaten : Tim Keller, 9789051944822

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Galaten

om te lezen, te leren en te leiden

Dit is een nieuwe Bijbelverklaring, waarin Tim Keller nauwkeurige lezing van de tekst samenvoegt met heldere uitleg en verrassende inzichten. Deze studie kan gebruikt worden in kringen en groepen, en ook voor dagelijks persoonlijk gebruik.
Paperback | 176 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2019

ISBN: 9789051944822

Leverbaar

€ 17,50

Omschrijving

Details

Dit is een nieuwe Bijbelverklaring, waarin Tim Keller nauwkeurige lezing van de tekst samenvoegt met heldere uitleg en verrassende inzichten. Deze studie kan gebruikt worden in kringen en groepen, en ook voor dagelijks persoonlijk gebruik. Keller heeft als geen ander de gave om de waarheid van de Bijbel toe te passen op de wereld van vandaag. Elk hoofdstuk eindigt met een aantal vragen ter overdenking en bespreking.

Tegelijk verschijnt een afzonderlijke studiegids voor Bijbelkringen: Galaten - gespreksgids. Deze bevat zeven hoofdstukken en kan ook gebruikt worden voor persoonlijke meditatie en stille tijd of voor kringen en Bijbelstudiegroepen. Dit boekje is apart verkrijgbaar.

Keller schrijft over de Galatenbrief van Paulus: Galaten gaat over de kern van het evangelie - het evangelie dat we allemaal ons leven lang nodig hebben. Het is net dynamiet, en ik bid dat de krachtige boodschap ervan in je hart tot ontploffing komt bij het lezen van dit boek.

Tim Keller (1950) is opgeleid aan Gordon-Conwell Theological Seminary en aan Westminster Theological Seminary. Nu is hij predikant van Redeemer Presbyterian Church in New York.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Galaten

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!