Een leven van gebed : Paul E. Miller, 9789051944181

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Paul E. Miller

Een leven van gebed

hoe houd je contact met God in een verwarrende wereld?

Bidden is moeilijk, daar kunnen we niet omheen. Bidden is zelfs zo moeilijk dat de veel mensen het meestal alleen doen in een noodsituatie, zoals bij een ernstige ziekte.
Paperback | 304 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2012

ISBN: 9789051944181

Leverbaar

€ 19,95

Aanbiedingsprijs € 4,95

Omschrijving

Details

Bidden is moeilijk, daar kunnen we niet omheen.
Bidden is zelfs zo moeilijk dat de veel mensen het meestal alleen doen in een noodsituatie, zoals bij een ernstige ziekte. De moeite met bidden kan zijn veroorzaakt door een fundamenteel gebrek aan geloof, dat ieders leven - dus zelfs dat van christenen - beïnvloedt. Door niet te bidden dreigt het leven te worden gekenmerkt door angst, bezorgdheid, geestelijke lusteloosheid, cynisme en gebrek aan vreugde.

Dit boek is geschreven voor mensen die het gevoel hebben dat ze meer en enthousiaster zouden willen leren bidden. Paul Miller geeft een rake beschrijving van de oorzaken van een moeizaam gebedsleven. Hij weet met kennis van zaken, enthousiasme en persoonlijke verhalen, en met warmte en humor, de vreugde en kracht van een sprankelend gebedsleven over te brengen.

'Wat een verfrissend boek! Als je genoeg hebt van schijnheilige gebeden of gebeden die in het luchtledige lijken te blijven hangen, of als je het bange vermoeden hebt dat God geen tijd voor je heeft, kan dit boek je leven veranderen.' -Steve Brown, em. hoogleraar praktische theologie aan het Reformed Theological Seminary

'Eerlijk, realistisch, volwassen, wijs, diepgaand. Van harte aanbevolen.' -J.I. Packer, em. hoogleraar systematische en historische theologie, Regent College, Vancouver
Paul E. Miller is directeur van seeJesus.net, een organisatie die interactieve Bijbelstudies voor groepen ontwikkelt.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Een leven van gebed

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!