Een glimp van de zee : Amanda Dykes, 9789051946123

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Amanda Dykes

Een glimp van de zee

Novelle

Diep in een bos in New England staat een eeuwenoude boom in het midden van een verhaal dat van generatie op generatie is doorgegeven. Zozeer zelfs dat de inwoners van Ansel-by-the-Sea, Maine, niet langer weten wat waarheid en wat fabel is.
Paperback | 112 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051946123

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Diep in een bos in New England staat een eeuwenoude boom in het midden van een verhaal dat van generatie op generatie is doorgegeven. Zozeer zelfs dat de inwoners van Ansel-by-the-Sea, Maine, niet langer weten wat waarheid en wat fabel is. Een vrouw op de vlucht in de nacht, geruchten over verraad, revolutie, vergelding. . .

Wanneer Savannah Mae Thorpe, geboren en getogen diep in het zuiden van het land, arriveert met een versie van het verhaal zoals het nog nooit eerder is gehoord, wordt ze de onwaarschijnlijke leider van een expeditie naar het bos. Met hulp van de plaatselijke houthakker Alastair Bliss, die zelf een duister verleden heeft, kan haar zoektocht naar de waarheid over de Verzoeningsboom onverwachte gevolgen hebben voor haar leven – en dat van de mensen om haar heen.

Dit bijzonder originele verhaal gaat vooraf aan Amanda Dykes’ grote roman, Op golven van hoop, maar kan heel goed afzonderlijk gelezen worden.


‘Fans van Tamera Alexander zullen hier dol op zijn.’
Publishers Weekly

Amanda Dykes won in de V.S. met haar debuut Op golven van hoop de Inspy Award en de Christy Award Boek van het Jaar.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Een glimp van de zee

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!