Dat beloof ik : Tamera Alexander, 9789051947144

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Dat beloof ik

Roman

Dit is een e-book, direct te downloaden.
De Carnton-romans, deel 1


Wat kan een vrouw doen tegen de gesel van de slavernij, midden in de Amerikaanse Burgeroorlog? Na de slag bij Franklin, Tennessee, op 30 november 1864, wordt Carnton House aangewezen als een veldhospitaal voor de zuidelijke troepen.
388 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947144

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
De Carnton-romans, deel 1


Wat kan een vrouw doen tegen de gesel van de slavernij, midden in de Amerikaanse Burgeroorlog?


Na de slag bij Franklin, Tennessee, op 30 november 1864, wordt Carnton House aangewezen als een veldhospitaal voor de zuidelijke troepen. Elizabeth 'Lizzie' Clouston, van beroep gouvernante, wordt al spoedig ingeschakeld als verpleegster.


Haar leven neemt een dramatische wending als ze een jonge soldaat belooft een brief voor hem te bezorgen. Ze ontmoet de gewonde kapitein Roland Jones en helpt hem in zijn strijd tegen de dokter die zijn been wil amputeren.


Lizzie komt in conflict met zichzelf, vanwege haar trouwbelofte aan de vriend van haar jeugd. Daarbij komt dat Roland, die haar hart zo weet te raken, slaveneigenaar is, terwijl Lizzie slavernij verafschuwt. Lizzie en Roland worstelen beiden met hun geloof en hun principes te midden van de ellende van de oorlog en al zijn gevolgen.


Dit is een uitzonderlijk verhaal van geloof, hoop en liefde geschreven tegen de achtergrond van de pijnlijke en bloedige Amerikaanse burgeroorlog. 'Dat beloof ik' is het eerste deel in de Carnton Reeks. Als kort verhaal vooraf verscheen eerder de novelle 'Kerst op Carnton', die meteen heel goed werd ontvangen.


'Tamera Alexander toont ons hoop en geloof aan het werk te midden van het lijden. De prachtig beschreven personages en rijke geschiedenis in Dat beloof ik werken naadloos samen en laten zien dat Christus' liefde en romantische liefde zelfs op onze donkerste momenten kunnen triomferen.' Lynn Austin, bestsellerschrijfster

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Dat beloof ik

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!