Brieven van Ann Voskamp : Ann Voskamp, 9789051945812

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Ann Voskamp

Brieven van Ann Voskamp

Aan haar kinderen, aan de kerk, aan zichzelf

In haar blogs richt Ann Voskamp zich regelmatig rechtstreeks tot mensen. Tot haar zoons, die opgroeien in het #MeToo-tijdperk.
Paperback | 40 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2019

ISBN: 9789051945812

Leverbaar

€ 5,95

Omschrijving

Details

In haar blogs richt Ann Voskamp zich regelmatig rechtstreeks tot mensen. Tot haar zoons, die opgroeien in het #MeToo-tijdperk. Tot moeders, die op Moederdag eigenlijk maar één ding verlangen. Tot de kerk, die moet weten wat die jongen doormaakte die zichzelf van het leven benam (Ann was zelf ook al eens bijna zo ver). Tot zichzelf: Lieve mij…Een boekje voor de vele Ann Voskamp-liefhebbers. En een prachtige kennismaking voor wie dat nog niet is.Ann Voskamp en haar man hebben een boerderij in Ontario, waar hun kinderen worden opgevoed tussen de maïsvelden, de kriebels en krabbels van hun moeder, en de worstelingen en dankbare lofzangen van een gewoon en dus bijzonder gezin.Haar boek 'Duizendmaal dank' maakte haar tot een bestsellerauteur en tot een van de vijftig meest invloedrijke vrouwen in kerk en cultuur (Christianity Today)
Daarna verschenen van haar 'Gebroken leven', 'Dagboek Duizendmaal dank', 'Wees een geschenk', en een tweetal adventsboeken.Een weggeef-, meegeef-, en doorgeefboekje als kennismaking met een bijzondere schrijfster.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Brieven van Ann Voskamp

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!