Bij je volle verstand : Tim Keller, 9789051945454

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Bij je volle verstand

een uitnodiging voor sceptici

Bij je volle verstand

Een uitnodiging voor sceptici


Dit nieuwe boek van Tim Keller zet je aan het denken. Hij nodigt mensen die sceptisch staan tegenover geloof en religie uit om het geloof in de God van het christendom serieus te overwegen.
Paperback | 320 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2017

ISBN: 9789051945454

Leverbaar

€ 22,50

Omschrijving

Details

Bij je volle verstand

Een uitnodiging voor sceptici


Dit nieuwe boek van Tim Keller zet je aan het denken. Hij nodigt mensen die sceptisch staan tegenover geloof en religie uit om het geloof in de God van het christendom serieus te overwegen. Stel nou eens dat het christelijk geloof de ultieme bron blijkt te zijn van antwoorden op vragen die betrekking hebben op voldoening, persoonlijke vrijheid, rechtvaardigheid en hoop?
Bij je volle verstand is geschreven voor de zoeker die maar niet kan kiezen en voor de seculiere scepticus. Het boek werpt licht op de onmiskenbare waarde en het grote belang van het christendom, dat meer dan ooit relevant is.

'In een vloed van bestsellers geschreven door sceptici en atheïsten... blijft Keller overeind als een effectief contrapunt en een verdediger van het geloof.' The Washington Post

Tim Keller was senior pastor van de Redeemer Presbyterian Church in New York City, waar tegenwoordig op zondag meer dan vijfduizend mensen samenkomen. Hij stond ook aan de wieg van het City to City programma van Redeemer, dat kerkleiders opleidt die wereldwijd inmiddels meer dan driehonderd nieuwe kerken hebben gesticht. Eerder verscheen van hem een groot aantal boeken, waaronder de bestsellers In alle redelijkheid, De vrijgevige God en Het huwelijk.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Bij je volle verstand

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!