Belmont Mansion Trilogie : Tamera Alexander, 9789051947366

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Belmont Mansion Trilogie

Tamera Alexander schreef drie romans over Belmont Mansion, die nu gebundeld verschijnen: 'Een blijvende indruk', 'Van zeldzame schoonheid' en 'Op lieflijke tonen'. 'Reformatorisch Dagblad' over de romans van Tamera Alexander: ‘Gewoon genieten.’


Een blijvende indruk
Claire Laurents diepste verlangen is om iets te schilderen dat haar bekendheid en waardering zal opleveren.
Paperback | 1136 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947366

Leverbaar

€ 24,95

Omschrijving

Details

Tamera Alexander schreef drie romans over Belmont Mansion, die nu gebundeld verschijnen: 'Een blijvende indruk', 'Van zeldzame schoonheid' en 'Op lieflijke tonen'.

'Reformatorisch Dagblad' over de romans van Tamera Alexander: ‘Gewoon genieten.’


Een blijvende indruk
Claire Laurents diepste verlangen is om iets te schilderen dat haar bekendheid en waardering zal opleveren. Maar haar vader staat dat niet toe. Wanneer Claire zich gedwongen voelt om haar thuis te ontvluchten, ontmoet ze advocaat Sutton Monroe, die haar zijn vriendelijkheid toont door haar niet aan te geven. Maar heeft ze hem toch verkeerd ingeschat?

Van zeldzame schoonheid
Eleanor Braddock maakt zich zorgen over haar zieke vader en hoe ze hem kan onderhouden. Aartshertog Marcus Gottfried is vanuit Oostenrijk naar Nashville gekomen op zoek naar een leven dat hij zelf kan bepalen. Hij verzwijgt zijn adellijke achtergrond, om zijn passie voor de natuur en voor architectuur te kunnen uitleven.

Op lieflijke tonen
Rebekah Carrington is een getalenteerde violiste, maar wanneer ze auditie doet bij de nieuwe maestro van het Nashville Philharmonisch orkest maakt ze als vrouw geen enkele kans. Nathaniel Tate Whitcomb wordt als jonge dirigent in het hele land bejubeld. Kan hij Rebekahs vertrouwen terugwinnen, nadat hij haar toekomstdroom in duigen heeft laten vallen?'

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Belmont Mansion Trilogie

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!