Beeldspraak : Maarten Boersema, 9789051946178

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Maarten Boersema

Beeldspraak

Een 52-weekendenboek met bijbel en beeld

Beeldspraak – de Bijbel staat er vol mee. Jezus zelf was een meester in het gebruik van beeldspraak.
Paperback | 232 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2023

ISBN: 9789051946178

Leverbaar

€ 19,99

Omschrijving

Details

Beeldspraak – de Bijbel staat er vol mee. Jezus zelf was een meester in het gebruik van beeldspraak. Geregeld gebruikte Hij alledaagse beelden om een aspect van het evangelie duidelijk te maken. Van brood tot een herder en van mosterdzaad tot een vader met twee zonen. Die veelzijdige Bijbelse beeldspraak is de inspiratie voor dit bijzondere boek.
Fotograaf en predikant Maarten Boersema selecteerde voor elk weekend in het jaar twee sprekende foto’s uit zijn eigen archief. Hij nodigt je uit om de beelden met aandacht te bekijken. Wat zie je? Wat valt je op? Zie je iets wat doet denken aan het evangelie? Laat je gedachtes erover gaan. Associeer en mediteer. Als je uitgedacht bent, biedt Boersema zijn eigen gedachtes bij het beeld, in een zogeheten beeldmeditatie.
Beeldspraak is een verrassend boek dat je niet alleen meeneemt in een reis rond de wereld, maar ook in een onvoorspelbare ontdekkingstocht door de Bijbel. Sta stil, neem de tijd, kijk, overdenk en beleef het evangelie in het weekend op een beeldende manier.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Beeldspraak

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!