Als kanker je raakt : Arie van der Veer, 9789051944785

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Arie van der Veer

Als kanker je raakt

Elk mens ervaart kanker op zijn of haar eigen manier, maar een groot aantal dingen is bij een ieder hetzelfde. Angst, moeite om het leven weer op te pakken.
Hardback | 176 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2021

ISBN: 9789051944785

Uitverkocht.

€ 17,95

Omschrijving

Details

Elk mens ervaart kanker op zijn of haar eigen manier, maar een groot aantal dingen is bij een ieder hetzelfde. Angst, moeite om het leven weer op te pakken. Dit boek deelt de ervaringen van patiënten, om te helpen bij die vragen die in het ziekenhuis minder bespreekbaar zijn.

Aan dit unieke boek werken onder meer oncologen, psychologen en theologen mee. Het geeft een kijk in de harten van doctoren en patiënten. Iedereen schrijft over zijn of haar eigen vragen, beleving en moeiten. Arie van der Veer heeft bij ieder hoofdstuk een korte gedachte geschreven en Rita Renema gedichten. Zo is Als kanker je raakt een hulp- en troostboek als geen ander geworden. Ook de prachtige illustraties zijn door lotgenoten gemaakt.

Met medewerking dr. Kees Aleman (kinderarts), dr. Nel Borst-Bergsma (andragoog en systeemtherapeut), dr. Fransien Croon-de Boer (internist-hematoloog), dr. Marleen Hout-Korevaar (specialist ouderengeneeskunde), drs. Petra Jacobse-Weststrate (psychologe), ds. Gettie Kievit-Lamens (geestelijk verzorger), dr. Jos Kitzen (internist-oncoloog), dr. Paul Lieverse (anesthesioloog en pijnspecialist), ds. Cees Verspuij (emeritus predikant), Hetty Wolthuis (ergotherapeut en re-integratiecoach), en vele anderen.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Als kanker je raakt

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!