Aan Gods hand door pijn en lijden : Tim Keller, 9789051947267

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tim Keller

Aan Gods hand door pijn en lijden

Dit is een e-book, direct te downloaden.
In dit boek onderzoekt bestsellerschrijver Tim Keller een van de moeilijkste vragen in het leven: Waarom is er pijn en lijden in de wereld? Het probleem van het lijden is van alle tijden.
416 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947267

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
In dit boek onderzoekt bestsellerschrijver Tim Keller een van de moeilijkste vragen in het leven: Waarom is er pijn en lijden in de wereld?

Het probleem van het lijden is van alle tijden. En voor diegenen die er zelf onder gebukt gaan kan het de grootste hindernis zijn om in een goede en liefhebbende God te geloven. Als er zo'n God bestaat, waarom is er dan zoveel leed in de wereld? En als het in ons eigen leven moeilijk wordt, hoe gaan we er dan mee om?

Keller komt niet met simpele antwoorden, maar geeft in dit theologische maar tegelijk heel praktische boek op bewogen wijze leiding, bemoediging en inspiratie.

Aan Gods hand door pijn en lijden bevat een grote hoeveelheid materiaal voor iedereen die een ander of zichzelf wil troosten en helpen in een tijd van lijden en strijd. Zoals altijd schrijft Keller glashelder, en tegelijk weet hij je mee te nemen in zijn betoog. Hij bekijkt hoe er in deze wereld tegen het lijden aangekeken is en wordt, beschrijft hoe mensen er mee omgaan, en hij gaat tenslotte in op de vraag hoe we door alles heen met God kunnen wandelen.

Door het boek heen laat hij mensen aan het woord over hun eigen levensverhaal - het maakt dit boek enorm herkenbaar.

'Een wijs en troostvol boek voor mensen die pijn lijden - echt een boek voor iedereen.'

Tim Keller (1950) was predikant van Redeemer Presbyterian Church in New York City. Er is inmiddels een groot aantal boeken van zijn hand in het Nederlands verschenen, waaronder 'In alle redelijkheid' en 'Bevrijd van je zelf'.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Aan Gods hand door pijn en lijden

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!