Onthuld : Tamera Alexander, 9789051947021

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Onthuld

Roman

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Annabelle Grayson krijgt in haar leven een tweede kans, maar donkere wolken uit het verleden staan haar geluk in Willow Springs in de weg. Nadat haar man is gestorven adverteert ze voor een gids om haar te vergezellen op een trektocht naar het westen, naar nieuw land in Idaho.
331 blz.
Buijten en Schipperheijn B.V., Drukkerij | Jaar van uitgave: 2022

ISBN: 9789051947021

Leverbaar

€ 9,99

Omschrijving

Details

Dit is een e-book, direct te downloaden.
Annabelle Grayson krijgt in haar leven een tweede kans, maar donkere wolken uit het verleden staan haar geluk in Willow Springs in de weg. Nadat haar man is gestorven adverteert ze voor een gids om haar te vergezellen op een trektocht naar het westen, naar nieuw land in Idaho. Dan komt ze in contact met een wel heel bijzondere kandidaat.


Matthew Taylor is een man op de vlucht, op de hielen gezeten als gevolg van zijn vroeger gemaakte fouten. Het was al onplezierig genoeg om Annabelle Grayson voor het eerst te ontmoeten, maar nu ze zijn pad opnieuw kruist, is haar aanwezigheid in zijn leven - en haar onthulling - verschrikkelijk. Als hij een wens mocht doen, wilde Matthew de tijd wel terugdraaien om een afschuwelijk onrecht te herstellen. Als hij nog een tweede wens mocht doen, zou hij Annabelle Grayson ervoor laten boeten.


Tamera Alexander won met haar Fountain Creek-serie een groot aantal prijzen, waaronder de Christy Award en de Library Journal's Top Christian Fiction Award. Onthuld is het tweede deel uit deze serie. Eerder verschenen: Ontvlamd.


Tamera Alexander is een talentvol vertelster. Sterke karakters, trouw aan zichzelf, en aan eigen opvattingen. Zeer aanbevolen. Pat Glans, aromancereview.com


Onthuld is een inspirerend boek dat laat zien... hoe Gods liefde twee zielen bijeen kan brengen langs een wel heel bijzondere weg. Tracy Zappala, romancedesigns.com

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Onthuld

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 06-83971901. Wij helpen u graag!