Verder langs de weg : Tamera Alexander, 9789051944044

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Verder langs de weg

roman

Als Dr. Molly Withcomb, hoogleraar Romaanse talen, in Colorado uit de trein stapt neemt ze een besluit - dat ingaat tegen alles waar ze voor staat.
Paperback | 495 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2011

ISBN: 9789051944044

Uitverkocht.

€ 19,95

Omschrijving

Details

Als Dr. Molly Withcomb, hoogleraar Romaanse talen, in Colorado uit de trein stapt neemt ze een besluit - dat ingaat tegen alles waar ze voor staat. Toch is het de enige mogelijkheid om iets terug te ontvangen van alles wat ze verloren heeft.

Sheriff James McPherson vergist zich bijna nooit in mensen. Hij heeft het gevoel dat professor Withcomb iets verbergt, maar hij weet niet wat het is. Als hij achter haar geheim komt, staat zijn eigen reputatie op het spel. En als hij langzamerhand een beeld krijgt van Molly Withcomb's herwonnen leven, vormt dat een serieuze bedreiging voor zijn baan, voor de rust in Timber Ridge, en voor wat hij altijd zelf als waarheid had aangenomen.

Tamera Alexander is een succesvol schrijfster in de Verenigde Staten, én in Nederland. Van haar boeken verschijnt hier ook herdruk na herdruk. Inmiddels zijn er heel wat titels leverbaar: Ontvlamd, Onthuld, Onthouden (Fountain Creek Kronieken), De erfenis, Uit de verte, Fluister zacht haar naam, en meer.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Verder langs de weg

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 0517-393147. Wij helpen u graag!