Fountain Creek Kronieken Onthouden : Tamera Alexander, 9789051943610

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Tamera Alexander

Fountain Creek Kronieken Onthouden

roman

Oorlogsdreiging - en een laatste wens - sturen Véronique Girard van Frankrijk naar een verafgelegen en ongastvrij land. In het Colorado Territorium zoekt ze naar de man van wie ze al haar hele leven houdt - haar vader.
Paperback | 496 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2010

ISBN: 9789051943610

Uitverkocht.

€ 19,95

Omschrijving

Details

Oorlogsdreiging - en een laatste wens - sturen Véronique Girard van Frankrijk naar een verafgelegen en ongastvrij land. In het Colorado Territorium zoekt ze naar de man van wie ze al haar hele leven houdt - haar vader. Pierre Girard verliet Parijs om in Amerika zijn geluk te zoeken in de bonthandel. En hij beloofde plechtig dat hij zijn vrouw en dochter later zou laten overkomen. Maar er zijn inmiddels vijfentwintig jaar voorbijgegaan zonder dat hij zijn belofte is nagekomen. Met enkel de scherven van verbroken beloften gaat Véronique scheep op een gevaarlijke zoektocht naar een man die ze zich nauwelijks kan herinneren.

Nu hij zijn verdriet eindelijk verwerkt heeft, kan Jack Brennan verder met zijn leven. Nadat hij jaren als gids gezinnen naar het westen heeft geleid, werkt hij nu als bevrachter in de mijndorpen rondom Willow Springs. Maar hij rekent niet op een onverwachte reisgenoot op zijn reis door de bergen. Nog minder verwacht hij, dat de zoektocht van één vrouw zijn plannen volledig omgooit... en zijn leven.

Eerder verschenen in de serie Fountain Creek Kronieken: Ontvlamd en Onthuld.

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Fountain Creek Kronieken Onthouden

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 0517-393147. Wij helpen u graag!