Gebedsdagboek : Philip Yancey, 9789051943719

Dubbelklik op de afbeelding voor groot formaat

Uitzoomen
Inzoomen

Philip Yancey

Gebedsdagboek

Bij zijn succesvolle boek Bidden (3e druk april 2009) schreef Philip Yancey dit bijzonder praktische Gebedsdagboek dat als een dagjournaal voor het gebed is te gebruiken. Hij schrijft erover: `Boeken over het gebed werken soms als wegenkaarten: ze geven alleen de richting aan, en laten jou het werk opknappen om de reis te volbrengen.
Hardback | 126 blz.
Wijnen, Uitgeverij Van | Jaar van uitgave: 2010

ISBN: 9789051943719

Leverbaar

€ 10,00

Omschrijving

Details

Bij zijn succesvolle boek Bidden (3e druk april 2009) schreef Philip Yancey dit bijzonder praktische Gebedsdagboek dat als een dagjournaal voor het gebed is te gebruiken.

Hij schrijft erover: `Boeken over het gebed werken soms als wegenkaarten: ze geven alleen de richting aan, en laten jou het werk opknappen om de reis te volbrengen. Vreemd genoeg kwam ik erachter, dat het lezen van een boek over bidden bevredigender kan zijn dan bidden. Net zoals het lezen van een tijdschrift over fitness je een beter gevoel kan geven - en veel minder moeite kost - dan het werkelijk gaan trainen. Maar in beide gevallen gaat het er juist om wat je doet, niet wat je leest.`

`Daarom heb ik na mijn boek Bidden dit bijbehorende gebedsdagboek geschreven. U kunt het gebruiken voor verslaglegging onderweg, om uw vragen en gedachten vast te leggen, uw frustraties en uw blijdschap. Er is geen goede of verkeerde manier om het te gebruiken. Als het op enige manier helpt om gebed een grotere plaats te geven in uw leven, dan ben ik dankbaar, speciaal als het ertoe leidt dat u gaat bidden, in plaats van alleen maar erover te lezen.`

Dit boek bevat citaten uit Bidden, Bijbelteksten en vragen ter bezinning. Door een praktische vormgeving, met veel ruimte voor eigen notities, kan het een uitstekende aanzet geven voor reflectie op en structuur van het gebedsleven.

Een reactie op Bidden:
Het mooiste boek dat ik in 2007 gelezen heb. Eerlijk en ontroerend. Arie van der Veer, Evangelische Omroep

Reviews

  1. Schrijf de eerste review van dit product

Schrijf een beoordeling

Schrijf uw eigen review

U schrijft een beoordeling over: Gebedsdagboek

Niet gevonden wat u zoekt? Bel ons op 0517-393147. Wij helpen u graag!